Как да изтрия профил в Netflix?

Нека бъдем честни, всички обичаме да гледаме съдържание стрийминг в Netflix от време на време. Или става дума за филми популярни или невероятни предавания, съдържанието на Netflix е важна част от живота ни. В допълнение, може би една от най-добрите характеристики на стрийминг гиганта е способността му да създава множество профили.

Можете да създадете до пет профила в Netflix и да им дадете персонализирани имена според вашите нужди. Тази функция е много полезна, когато споделяте акаунт с вашите приятели или вашите Famille. Всеки профил в Netflix има своя история на гледане и препоръки. По този въпрос можете да се консултирате с нашето ръководство как да изчистите историята на гледане на Netflix.

Но това не е темата, която ни интересува днес. Да предположим, че сте създали няколко профила в Netflix. В момента няколко от вашите приятели са закупили абонаментите си (много малко вероятно, но все пак се случва). Следователно нямате полза от множеството създадени профили.

Чудите се как да изтриете профил в Netflix? Тогава сте попаднали на правилното място. Ще ви помогнем да се отървете от допълнителните профили в акаунта си в Netflix в уеб браузър и мобилно устройство.

Как да изтрия профил в Netflix в уеб браузър?

Повечето хора обикновено обичат да консумират съдържание на Netflix на своя работен плот или лаптоп. За да направите това, имате нужда от уеб акаунт в Netflix. Ако използвате такъв акаунт и искате да изтриете профил, следвайте стъпките по-долу:

1. Влезте в акаунта си в Netflix

2. Придвижете се до иконата на вашия профил в горния десен ъгъл и изберете „Управление на профили“.

3. Изберете профила, който искате да изтриете.

4. Щракнете върху „Изтриване на профил“ и потвърдете, че искате да изтриете профила, като отново изберете опцията „Изтриване на профил“.

Как да изтриете профил в Netflix на мобилен телефон?

Ако сте като мен, твърде мързелив, за да гледате филми на лаптоп и предпочитате да ги предавате поточно на моя мобилен телефон, винаги можете да изтриете допълнителен профил на мобилното си устройство.

1. Стартирайте приложението Netflix на вашето устройство

2. Изберете опцията “Редактиране” в горния десен ъгъл.

3. Изберете профила, който искате да изтриете.

4. Докоснете опцията „Изтриване“ и потвърдете, като докоснете опцията „Да“.

Това е всичко за тази статия; надяваме се да намерите това ръководство за полезно. Моля, не се колебайте да ни кажете вашето мнение в секцията за коментари по-долу.

Клод Хенрихон
Последни статии от Клод Анришон (виж всичко)

Оставете коментар