Hoe kin ik in Netflix-profyl wiskje?

Litte wy earlik wêze, wy hâlde allegear fan ynhâld yn te sjen streaming op Netflix sa no en dan. Of it giet om films populêre as geweldige shows, Netflix-ynhâld is in wichtich part fan ús libben. Derneist is nei alle gedachten ien fan 'e bêste funksjes fan' e streaminggigant syn fermogen om meardere profilen te meitsjen.

Jo kinne maksimaal fiif profilen oanmeitsje op Netflix en jouwe se oanpaste nammen neffens jo behoeften. Dizze funksje is heul nuttich as jo in akkount diele mei jo freonen of jo famylje. Elk profyl op Netflix hat syn besjenskiednis en oanbefellings. Oer dit ûnderwerp kinne jo ús gids rieplachtsje oer hoe't jo Netflix besjenskiednis wiskje.

Mar dit is net it ûnderwerp dat ús hjoeddedei ynteresseart. Stel dat jo meardere profilen hawwe makke op Netflix. Op it stuit hawwe in pear fan jo freonen har abonneminten kocht (heul ûnwierskynlik, mar it bart dochs). Jo hawwe dêrom gjin gebrûk foar de meardere oanmakke profilen.

Benijd hoe't jo in Netflix-profyl wiskje kinne? Dan binne jo op it goede plak kommen. Wy sille jo helpe om de ekstra profilen op jo Netflix-akkount op webbrowser en mobyl kwyt te reitsjen.

Hoe kin ik in Netflix-profyl yn in webblêder wiskje?

De measte minsken wolle oer it algemien Netflix-ynhâld konsumearje op har buroblêd of laptop. Om dit te dwaan, hawwe jo in Netflix-webakkount nedich. As jo ​​​​sa'n akkount brûke en in profyl wiskje wolle, folgje dan de stappen hjirûnder:

1. Oanmelde by jo Netflix akkount

2. Navigearje nei jo profylbyldkaike yn 'e rjochter boppeste hoeke en selektearje "Profylen beheare".

3. Selektearje it profyl dat jo wiskje wolle.

4. Klikje op "Profyl wiskje" en befêstigje dat jo it profyl wiskje wolle troch de opsje "Profyl wiskje" opnij te selektearjen.

Hoe kinne jo in Netflix-profyl op in mobyl wiskje?

As jo ​​​​lyk as ik binne, te lui om films op in laptop te besjen en se leaver op myn mobyl te streamen, kinne jo altyd in ekstra profyl op jo mobyl apparaat wiskje.

1. Starte de Netflix app op dyn apparaat

2. Selektearje de opsje "Bewurkje" yn 'e rjochter boppeste hoeke.

3. Selektearje it profyl dat jo wiskje wolle.

4. Tap op "Wiskje" opsje en befêstigje troch oanboarjen op "Ja" opsje.

Dat is it foar dit artikel; wy hoopje dat jo dizze gids nuttich fûn hawwe. Fiel jo frij om ús jo miening te litten yn 'e kommentaar seksje hjirûnder.

Claude Henryk
Lêste artikels troch Claude Henrichon (sjoch alles)

Leave in reaksje