Pengin ngerti pengontrol PC sing paling apik? Kita wis nguji pengontrol sing paling apik kanggo mbantu sampeyan milih sing pas kanggo PC. Milih pengontrol PC, XBOX utawa PS sing paling apik ora gampang. Sampeyan bisa uga ndalang yen sampeyan wis duwe combo paling apik ing mesin sampeyan kanthi keyboard lan mouse sing dipercaya, nanging kadhangkala (lan mung kadhangkala) duwe pengontrol game khusus sing bisa migunani banget.