добредојде

Недостатокот на маркери на мапи и дневник за потрага на Елден Ринг создаде ослободувачко искуство

Игрите FromSoftware можат да бидат стресни. Игрите од отворен свет можат да бидат стресни. Комбинацијата од двете ме исполни со минимален страв во

Развивачот на God Of War Ragnarok ја задева играта е завршена, поттикнувајќи ги шпекулациите за изложбата

God of War Ragnarok сè уште нема датум на објавување, но тоа би можело да се случи наскоро откако играта очигледно ќе биде завршена според