Dëshironi të dini se cili kontrollues PC është më i miri? Ne kemi testuar kontrollorët më të mirë për t'ju ndihmuar të zgjidhni atë të duhurin për kompjuterin tuaj. Zgjedhja e kontrolluesit më të mirë të PC, XBOX ose PS nuk është gjithmonë e lehtë. Ju mund të pretendoni se tashmë keni kombinimin më të mirë në kompjuterin tuaj me tastierën dhe miun tuaj të besueshëm, por ndonjëherë (dhe vetëm ndonjëherë) të kesh një kontrollues specifik të lojës në dispozicion mund të jetë shumë i dobishëm.