Hoyong terang PC controller mana anu pangsaéna? Kami parantos nguji pangendali anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun milih anu pas pikeun PC anjeun. Milih PC pangalusna, XBOX atawa PS controller teu salawasna gampang. Anjeun tiasa pura-pura yén anjeun parantos gaduh kombo anu pangsaéna dina mesin anjeun sareng keyboard sareng beurit anu dipercaya, tapi sakapeung (sareng kadang-kadang) gaduh pangontrol kaulinan khusus tiasa mangpaat pisan.